Tweedehands kinderkleding 

Wat neem ik in?

De Groene Pareltjes heet niet voor niets zo. Hier vind je écht de pareltjes onder de tweedehands kinderkleding. Wil je kleding inbrengen? Bedenk je dan, zou ik dit zelf ook tweedehands kopen?! Is het antwoord “ ja”, dan neem ik het waarschijnlijk graag in! 

 

Er kan merkkleding in de maten 50 t/m 128 (0 t/m 8 jaar) worden aangeboden. Hieronder heb ik een overzicht van de merken waar ik zelf heel blij van word, maar dit betekent zeker niet dat dit het enige is wat ik inneem! Ik laat me graag verrassen door jullie pareltjes. Ook de mooiste items van H&M, Zara en Hema neem ik in. Bij De Groene Pareltjes wil ik een mooie mix aanbieden tussen dure en betaalbaardere merken. Zo lang het maar de pareltjes zijn!

 

Daarnaast kunnen kinderschoenen in de maten 18 t/m 29 worden ingeleverd als deze in perfecte staan zijn en dus zo goed als nieuw. 

 

Ook neem ik een beperkt aantal prentenboeken in. Heb je een prentenboek in perfecte staat en van deze tijd? Neem het dan vooral mee. 

 

Heb jij items in de kast hangen die passen bij bovenstaande beschrijving? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken voor het inleveren van de kleding. Het ruimt op, het levert jou wat op en je bent duurzaam bezig!


Inbrengen

- De Groene Pareltjes bepaalt de verkoopprijs. 

- Je ontvangt 40% van de verkoopprijs van de verkochte items. De uitbetaling is na drie maanden.  

- De Groene Pareltjes bepaalt welke artikelen worden ingenomen. 

- Na drie maanden worden de niet verkochte items gedoneerd aan een goed    doel. Wil je de items terug, geef dit dan vooraf aan en kom dan voor het verstrijken van drie maanden zelf de items ophalen. 

- Lente- en zomerkleding kan ingebracht worden van februari t/m juli. 

- Herfst- en winterkleding kan ingebracht worden van augustus t/m januari. 


Hoe het werkt

1. Maak een afspraak via Instagram  of de mail. Tijdens de openingstijden op het verkooppunt kan ook ingebracht worden. Dit is de tweede zaterdag van de maand tussen 10.00 en 15.00 uur in het Zandpand in Culemborg.

2. Controleer de kleding:  de kleding is in hele mooie staat, recent gewassen en kreukvrij.

3. Voeg bij de tas of doos een briefje toe met daarop duidelijk de volgende gegevens: naam, adres en rekeninggegevens. Geef ook aan of het na drie maanden door jou wordt opgehaald of dat het naar een goed doel mag en dat je akkoord bent met de voorwaarden. 

4. De kleding wordt gelijk gecontroleerd. Kijk ondertussen rustig rond en je kunt daarna gelijk de items die niet ingenomen worden weer mee naar huis nemen. 


Favoriete merken

1+ in the family

Alwero

Ammehoela

Beans Barcelona

Blossom Kids

Bobo Choses

Bonmot

Buho

CarlijnQ

Daily Brat

Donsje Amserdam

Emile et Ida

Engel Natur

Finger in the nose

Gray Label

House of Jamie

HVID

Ielm

Konges Slöjd

Liewood

Lil Atelier

Lotiekids

Maed for Mini

Main Story

Maison Tadaboum

Marmar Copenhagen

Meyco

Mies en co

Mingo

Mini Rodini

Next

Nixnut

Petit Bateau

Piupiuchick

Play up

Repose AMS

Sproet & Sprout

The Animal Observatory

The Campamento

The North Face

Tiny Cottons

Timberlands

Tocoto Vintage

Wander & Wonder

Your Wishes


De voorwaarden

De Groene Pareltjes gaat zorgvuldig om met jouw items. Het is wel goed om te weten dat er geen verantwoordelijkheid genomen wordt voor diefstal, beschadiging of vermissing van de items. De items zijn ook niet verzekerd tegen water-, rook- en brandschade. Als je items brengt, ga ik ervanuit dat je op de hoogte bent van de voorwaarden. Artikelen die na inname toch vies en/of beschadigd blijken te zijn, worden zonder kennisgeving aan het goede doel geschonken. (laatste aanpassing 12-03-2024)

Indien kleding niet binnen drie maanden weer wordt opgehaald, heeft De Groene Pareltjes het recht de kleding te doneren aan een goed doel. (toevoeging 15-04-2024)

 

De Groene Pareltjes verkoopt tweedehands items. Als koper ben je dus op de hoogte van het feit dat er sporen van gebruik of slijtage kunnen zijn. Het is niet mogelijk om je aankoop retour te brengen of te ruilen.  (Laatste aanpassing 12-03-2024)